Om Faster Badaster

Annette aka Faster Badaster

Hvem og hvad er Faster Badaster?

Kære alle

Jeg hedder Annette, er 44 år, folkeskolelærer og den heldige mor til tre skønne knægte. Jeg er bosat vest for Aarhus.

Jeg har altid været optaget af håndarbejde og særligt at sy. Da de sociale medier blev en del af min hverdag, begyndte jeg at vise mine kreationer frem under navnet Faster Badaster. Et navn, som mine skønne niecer i sin tid har givet mig.

Med en økonomisk- og miljøbevidst tilgang har mit kreative fokus kredset om genbrug- og upcycling af tekstiler og skind til udarbejdelsen af særligt tasker og opbevaring af krea-projekter og grej. Jeg synes, det er fantastisk at forvandle noget brugt og umiddelbart værdiløst, til noget brugbart. Når jeg syr og upcycler, er god finish derfor meget vigtigt for mig, for hvis den er i top, bliver levetiden på det færdige produkt oftest lang.

Det sidste gode års tid har jeg kastet mig ud i at lave syvejledninger til tasker og opbevaring af andre småting. Det er væsentligt for mig, at jeg med vejledningerne guider og følger hele den kreative proces fra tekstil til færdigt produkt. For med det tekniske på plads, er der overskud til at eksperimentere og sætte eget præg på designet.

Udarbejdelsen af mine syvejledninger har ledt til inspirerende dage med afholdelsen af kurser i at sy efter selvsamme. Kurser der gerne bliver til på opfordring og annonceres her på siden, Facebook og Instagram under Faster Badaster – https://www.facebook.com/fasterbadaster

Jeg sælger selv mine syvejledninger, men de ligger også i et par fysiske butikker og netbutikker:

Hannes Patchwork

Det lille Stofhus

Stof og Stuff

Maskefabrikken

Haandlavet af…

Jeg får mange positive tilbagemeldinger, og jeg kan fornemme at min glæde ved at sy, upcycle og lave god finish inspirerer, bringer glæde og tilfredshed. Det er for vildt! Jeg er dybt taknemmelig og glad!

På siden her, kan du få et overblik over mine syvejledninger, så du forhåbentlig kan få lyst til at sætte dig ved symaskinen og være kreativ.

Det betyder som altid meget for mig at følge med i det, du laver, så bliv endelig ved med at dele med #fasterbadaster

God fornøjelse og mange kreative hilsner fra Annette/Faster Badaster

%d bloggers like this: