Genbrug

Skjorter og tørklæder fra genbrugt

Tag “tekstil-brillerne” på, når du går i genbrug.

Prøv at gå på jagt i dine gemmer og genbrugsbutikker med “tekstil-briller” på. Lad være med at kigge efter snit eller pasform, men kig på tekstilet. Lad som om du shopper i en stof butik. Læg mærke til tekstur, kvalitet, mønstre og farver.

Når du har fundet noget, du kan lide, så kig på sedlen i tøjet for at tjekke om fx skindjakken er af ægte skind eller ej. Det kan være svært at finde ud af.

Jeg kigger ofte efter skindjakker samt tørklæder, skjorter og kjoler med smukke mønstre. Og hvis du er særlig heldig kan du måske finde tekstiler af ægte silke – det kan noget helt særligt.

Generelt er det mest anvendeliget at gå efter tøj i store størrelser og uden for mange indsnit, men prøv at lade “tekstil-brillerne” tage over i første omgang. Du vil blive overrasket:-)

Herunder er listet de af mine syvejledninger der egner sig særlig godt til at sy af genbrugstekstiler.


BordFlag

BordFlag

BordFlaget er et lille flag, der kan stå på bordet til festlige lejligheder. BordFlaget er syet dels på maskine og dels i hånden. Inde i stangen er en rundstok/bambuspind, mens der i flagets ”fod” er plastik granulat, så BordFlaget kan stå.
Der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på flaget i dit stofvalg, og med pynt som broderi, perler og pailletter.

FarveladeTaske

Luksus net med foer, forlomme, tittebånd, med eller uden bund i kontrastfarve og i to størrelser

KreaMappe

Omslag syet til ringbind med praktiske lommer på indersiden til dit KreaGrej

%d bloggers like this: